Zoek
Filters
Close

Boxing Gear, middenin de sport!

 

Boxing Gear is een gespecialiseerd bedrijf dat is ontstaan vanuit verschillende ringsporten.
De dagelijkse praktijk in de sportschool ABCC Apeldoorn met AIBA gecertificeerde trainers geeft een constante feedback over kwaliteit en comfort. Daarom kiest Boxing Gear voor PAFFEN SPORT.

 

  

Aanbevolen producten
Nieuws
Enrico Lacruz, die in de klasse tot 60 kg uitkomt is het Olympisch toernooi in Rio de Janeiro met een overwinning van 2-1 begonnen. Hij versloeg Lai Chu-en (Tai), die hij ook al in de halve finale van het OKT in Baku had geklopt. Zijn tegenstander in de achtste finales is dinsdag Otgondalai Dorjnjambuu (Mgl).
details
Wat gehoopt werd, kwam uit. Enrico Lacruz heeft in de klasse tot 60 kg de laatste vier bereikt op het wereld Olympisch kwalificatietoernooi in Baku Azerbeidjan. Met dit resultaat heeft hij voldaan aan de AIBA norm om uitgezonden te worden naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Het NOC*NSF moet nog een positief advies geven op de voorbracht van de Nederlandse boksbond. Opnieuw een hoogtepunt v oor het vaderlandse boksen.
details
Pads instructie - woensdag 15 juni 2016
Na een lange zoektocht naar de ware padsinstructie hebben we er maar zelf een gemaakt. Niet omdat het moet maar omdat de rest soms ook om te janken is. Zie hier het resultaat : https://www.facebook.com/ABCCApeldoorn/videos/1026430627441144/?pnref=story
details