Zoek
Filters
Close

Boxing Gear, middenin de sport!

 

Boxing Gear is een gespecialiseerd bedrijf dat is ontstaan vanuit verschillende ringsporten.
De dagelijkse praktijk in de sportschool ABCC Apeldoorn met AIBA gecertificeerde trainers geeft een constante feedback over kwaliteit en comfort. Daarom kiest Boxing Gear voor PAFFEN SPORT.

 

  

Aanbevolen producten
Nieuws
Voeding belangrijk bij sport - vrijdag 28 juli 2017
Er zijn verschillende meningen en (voor)oordelen over voedingsupplementen en aanvullingen. Na veel navraag is er ook bij ons géén eenduidig antwoord ontstaan. Dit is te wijten aan het feit dat eenieder verschilt in factoren die gewichtsbeheersing en energie-opname variabel maken. Ofwel; de darmflora, de basisconditie, het stofwisselingsproces, de opname door het lichaam van bouwstoffen, het leefpatroon, de beweging die men neemt,...Wél draagt een bewuster mens minder met zich mee. De soort voeding, de hoeveelheid en het moment waarop men het neemt speelt een grote rol.Gezond eten geeft een basis waarbij het lichaam voldoende voedingsstoffen krijgt om te kunnen functioneren. Voor extra inspanningen is extra energie nodig. De batterij moet dan aan de lading, zogezegd.We verzamelden wat gegevens en geven een korte uitleg om u op weg te helpen.-
details
Enrico Lacruz, die in de klasse tot 60 kg uitkomt is het Olympisch toernooi in Rio de Janeiro met een overwinning van 2-1 begonnen. Hij versloeg Lai Chu-en (Tai), die hij ook al in de halve finale van het OKT in Baku had geklopt. Zijn tegenstander in de achtste finales is dinsdag Otgondalai Dorjnjambuu (Mgl).
details
Wat gehoopt werd, kwam uit. Enrico Lacruz heeft in de klasse tot 60 kg de laatste vier bereikt op het wereld Olympisch kwalificatietoernooi in Baku Azerbeidjan. Met dit resultaat heeft hij voldaan aan de AIBA norm om uitgezonden te worden naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Het NOC*NSF moet nog een positief advies geven op de voorbracht van de Nederlandse boksbond. Opnieuw een hoogtepunt v oor het vaderlandse boksen.
details